OTTELO "με σάρκα και οστά"



Επειδή τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι “φυσαλίδες” γίνονται ακόμα πιο ελκυστικές ερχόμαστε να εγκαινιάσουμε μια νέα συνεργασία με το οινοποιείο “Cantine Ceci” και να σας παρουσιάσουμε απευθείας από την γαστρονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας το OTELLO DRY SPUMANTE Blanc de Noir και το OTELLO LAMBRUSCO……..







OTELLO DRY SPUMANTE Blanc de Noir
Παράγεται από τις ερυθρές ποικιλίες Lambrusco και Pinot Nero σε υψόμετρο 350μ. με ιδανικό μικροκλίμα στους λόφους της Πάρμας, με τη μοναδική στον κόσμο οινοποίηση της Cantine Ceci .  Χρώμα χρυσοκίτρινο με αντανακλάσεις χαλκού .  Συγκρατημένο άρωμα φρούτων και μελιού με ήπιες νότες καρυκευμάτων .  Στόμα στρογυλλό και πλούσιο με αίσθηση φρεσκάδας, συνδυάζει το σώμα του Pinot Nero με τα αρώματα του Lambrusco .  Σερβίρετε σε θερμοκρασία 6-7 C και συνοδεύει ορεκτικά, ποικιλία ψαριών, ακόμα και σαλάμι ή προσούτο .





OTELLO LAMBRUSCO
100% Lambrusco Emilia I.G.T. Γνωστό και ως το «έργο τέχνης» της Cantine Ceci, παράγεται από επιλεγμένα σταφύλια του Οκτωβριανού τρύγου. Της οινοποίησης προηγείται η κρύα εκχύλιση για διάστημα 5-7 ημερών. Χρώμα κόκκινο της βιολέτας και μπουκέ άγριας φράουλας και βατόμουρου, με απαλή αίσθηση ξύλου. Συνοδεύει άψογα κουζίνα της Πάρμας, ενώ πίνεται και σαν απεριτίφ. Θερμοκρασία σερβιρίσματος 12-15ο C.