Αλλο ένα στολίδι έρχεται να εμπλουτίσει την συλλογή μας............
Το 2007 η βότκα Kaufmann πήρε τον τίτλο “Eastern Style Vodka Tasting”, ενός διαγωνισμού που οργανώνει το περιοδικό "Mixology" –
Πράγματι, αυτή είναι η απόλυτη ρωσική βότκα. Παράγονται κάθε χρόνο λιγότερο από 20.000 μπουκάλια βότκα Kauffman και ώς αποτέλεσμα, η Kauffman είναι διαθέσιμη μόνο σε περιορισμένες ποσότητες
Η λεπτή γεύση της Kauffman οφείλεται στην επιλογή του σιταριού, στην διαδικασία απόσταξης και στην εκθεσή της σε ξύλο σημύδας. Αυτή η διαδικασία δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από τον ιδρυτή και πρόεδρο Μαρκ Kauffman, και παράγεται μόνο σε ορισμένες εποχές του χρόνου.
Για την παραγωγή της Vodka Kauffman πρέπει η συγκομιδή του σιταριού να είναι απλά η καλύτερη ….
Και δεν φτάνει μόνο η χρονιά να είναι καλή αλλά παίρνουν για την απόσταξη τους καλύτερους σπόρους σιταριού για να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα .
Το επόμενο βήμα είναι το νερό .
Στην περίπτωση της Vodka Kauffman φιλτράρουν 2 φορές το φυσικό νερό από Ρώσικες πηγές για να γίνει πιο μαλακό και να συγκρατήσει τα λεπτά αρώματα του αποστάγματος ......
Το 2007 η βότκα Kaufmann πήρε τον τίτλο “Eastern Style Vodka Tasting”, ενός διαγωνισμού που οργανώνει το περιοδικό "Mixology" –
Πράγματι, αυτή είναι η απόλυτη ρωσική βότκα. Παράγονται κάθε χρόνο λιγότερο από 20.000 μπουκάλια βότκα Kauffman και ώς αποτέλεσμα, η Kauffman είναι διαθέσιμη μόνο σε περιορισμένες ποσότητες
Η λεπτή γεύση της Kauffman οφείλεται στην επιλογή του σιταριού, στην διαδικασία απόσταξης και στην εκθεσή της σε ξύλο σημύδας. Αυτή η διαδικασία δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από τον ιδρυτή και πρόεδρο Μαρκ Kauffman, και παράγεται μόνο σε ορισμένες εποχές του χρόνου.
Για την παραγωγή της Vodka Kauffman πρέπει η συγκομιδή του σιταριού να είναι απλά η καλύτερη ….
Και δεν φτάνει μόνο η χρονιά να είναι καλή αλλά παίρνουν για την απόσταξη τους καλύτερους σπόρους σιταριού για να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα .
Το επόμενο βήμα είναι το νερό .
Στην περίπτωση της Vodka Kauffman φιλτράρουν 2 φορές το φυσικό νερό από Ρώσικες πηγές για να γίνει πιο μαλακό και να συγκρατήσει τα λεπτά αρώματα του αποστάγματος ......