Limnos Wines - Liastos

Ένα νέο προϊόν φέρνει στην αγορά ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Λήμνου - η Ένωση, με στόχο να κατακτήσει τους λάτρεις του κρασιού.

Ο «Liastos» παράγεται μετά την παραμονή των σταφυλιών κάτω από τον ήλιο για οκτώ ημέρες, η ζύμωση του οποίου ξεκινά και σταματά αυθόρμητα.Τα σάκχαρα που απομένουν χαρίζουν μια ισορροπημένη γλυκύτητα χωρίς την προσθήκη άλλων συστατικών, ενώ το βαθύ κεχριμπαρένιο του χρώμα οφείλεται στην εξαετή παλαίωσή του σε χρησιμοποιημένα δρύινα βαρέλια.

Έμπνευση για τον σχεδιασμό της συσκευασίας της ειδικής αυτής εμφιάλωσης, αποτέλεσε η ανάδειξη της διαδικασίας παραγωγής του. Ο ηλιακός δίσκος με τη φαινομενική τροχιά του μέσα στην ημέρα και το ποτήρι του κρασιού, αποτέλεσαν τους συμβολισμούς που επιλέχθηκαν να μεταφέρουν την εμπειρία γύρω από το προϊόν.


Η απουσία ετικέτας σε συνδυασμό με την τεχνική της μεταξοτυπίας αναδεικνύουν το ιδιαίτερο χρώμα του, ενώ η επιλογή της φιάλης υπογραμμίζει τη διαδικασία παραγωγής, επιτρέποντας σε μια αντιστοιχία με την πρώτη ύλη, τη δυνατότητα "απλώματος" του αντίστοιχου λεκτικού στο οριζόντιο μέρος της.


Winter is comming............












Τα κρασιά της «Ένωσης» Λήμνου σε νέα εμφάνιση!

Τα κρασιά του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Λήμνου - Η Ένωση, είναι συνυφασμένα με την ποιότητα και το άρωμα που προσφέρει απαράμιλλα το λημνιακό κρασί.Τους εξαιρετικούς οίνους της «Ένωσης» θα συναντήσετε πλέον και σε συσκευασία pouch των 2,5 λίτρων, η οποία φέρει μαζί της μια σειρά από πλεονεκτήματα έναντι των υπόλοιπων της αγοράς.
Η νέα μοντέρνα εμφάνισή τους σε συνδυασμό με την υψηλής ποιότητας εκτύπωση, διαφοροποιούν το προϊόν και του προσφέρουν ανταγωνιστικό αβαντάζ σε σχέση με τις άλλες συσκευασίες στο ράφι.
Λόγω του αμελητέου όγκου που καταλαμβάνει και του πολύ μικρού βάρους του (40γρ.) όταν είναι άδειο μεταφέρεται και αποθηκεύεται ευκολότερα, κάτι που το καθιστά μια πρακτική συσκευασία, καθώς όσο αδειάζει το περιεχόμενό του, τόσο μειώνεται ο όγκος της συσκευασίας.
Παράλληλα, προσφέρει καλύτερη συντήρηση από οποιαδήποτε άλλη συσκευασία, λόγω του πολυστρωματικού υλικού, από το οποίο κατασκευάζεται και σε συνδυασμό με το ειδικά σχεδιασμένο βρυσάκι που διαθέτει, δεν επιτρέπει την εισροή οξυγόνου, με αποτέλεσμα να διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση του κρασιού, ακόμα και μετά το άνοιγμα.
Εξασφαλίζει υψηλή προστασία από τη UV ακτινοβολίαταχεία ψύξη και διατήρηση της θερμοκρασίας του περιεχομένου.
Τέλος, ιδιαίτερα σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι η συσκευασία pouch είναι απόλυτα φιλική με το περιβάλλον, αφού δεν χρησιμοποιείται χαρτί για την παραγωγή της, παράγεται 90% λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα κατά τη μεταφορά και διακίνησή της και αφήνει χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.